Milyen megoldást kínál a szoftver?

My Handball System® kézilabda szakmai munkát támogató rendszerben a kézilabda edző munkájának minden részterülete kidolgozott, magas minőségben jelenik meg.

A rendszer amatőrutánpótlás és profi szinten is támogatja a szakmai munkát.

A szoftver 4 fő területre helyezi a hangsúlyt: tervezésmodellezésoktatás és dokumentálás.

A program számos alternatívát kínál az egyes játékhelyzetek modellezésére és három dimenzióban történő bemutatására. Lehetővé teszi ezek adathordozón történő tárolását, archiválását is. Az egyéni beállítási módok magas száma garantálja,  hogy Ön minél inkább valósághű, az elképzeléseinek megfelelő módon élhessen a szoftver nyújtotta előnyökkel.

A folyamatos edzői visszajelzések biztosítják számunkra, hogy minden funkció tesztelt legyen és a legújabb szakmai újdonságok igényei  jelenjenek meg.  Önnek is lehetősége nyílik észrevételei és egyedi igényei visszajelzésére, melyet az igények mértékétől függően a következő verziókba építjük be.

A program minden szakmai szint számára segítséget jelenthet a napi munka során, rendkívül kedvező ár-érték aránya pedig elérhetővé teszi a használatot az alacsonyabb költségvetésű kézilabda szakemberek, egyesületek számára is.

A rendszer egyéni és klub szinten is elérhető. A klubok esetében az egyedi szerződés feltétele, hogy minimálisan 1 éves és 10 felhasználót elérő megrendelés legyen. Ebben az esetben egyedi kedvezményt biztosítunk, erről további információt az info@myhandballsystem.com e-mail címen kérhet.

Meglévő előfizetőknek biztosított a folyamatos és ingyenes szoftverfrissítés.. 

Letöltés

 JELLEMZŐK

MODULOK

EGYÉB TULAJDONSÁGOK

OBJEKTUMOK

OUTPUTOK